İlk ve Tek Yerli Storage

NGX_Storage

2015 Çözümpark Yazarlar toplantısı  19 Aralık 2015 Cumartesi günü Microsoft ‘un Levent’teki binasında gerçekleştirildi. Bilişim gönüllüsü olarak Çözümpark ailesinin bir ferdi olduğum için bu güzel etkinlikten yine büyük bir keyif aldım. Hem yılı değerlendirdik, hem de dostlarımızla buluştuk. Teşekkürler Hakan Hocam, Teşekkürler Çözümpark.

Etklinlikte beni en çok sevindiren konu ise Ilk ve Tek Yerli Storage markamızın adını öğrenmek oldu. Bu gelişmeye çok sevindim ve çok mutlu oldum. Artık bizim ülkemizde de bu işleri yapabileceğimizin önemli bir kanıtıydı bu. Sadece teknoloji tüketen değil, üretecek beyinlere de sahibiz.

Günümüzde ve yakın gelecekte “Internet Of Things” ve “Big Data” konseptlerinin gelişmesiyle her sektörde inanılmaz bir hızla veri üretilecek, bu veriyi de depolamak, sonra da anlamlı hale getirmek en önemli işlerden biri olacak. Dolayısıyla storage alanı yine yıldız gibi parlamaya devam edecek.

Tam zamanında atılmış bir adım olduğunu düşündüğüm bu projenin başarıyla devam etmesini canı gönülden diliyorum. NGX storage ekibini ve bu işe katkısı olan herkesi tebrik ediyorum. Satışa sunulmuş yerli storage ürünümüzü yakın zamanda veri merkezlerimizde görmeyi ümit ediyorum.

http://www.ngxstorage.com/tr/

tolgaasik

Share

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Post comment